Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Strivex Recomanda Anzi Soft

Cu un an în urma am pus bazele unui proiect de extindere si evolutie a companiei, plan care cuprindea deschiderea unei noi macelarii Strivex si modernizarea sistemului de vânzare practicat în prezent; conceptul fiind îmbinarea comertului traditional (vitrina asistata) cu eficienta unui sistem de gestiune si vânzare care sa multumeasca clientul prin eliminarea factorului indecizie si în acelasi timp sa asigure administrarea si gestionarea marfurilor, eliminarea pierderilor si stoparea fraudelor.

Argumentele pe baza carora am ales Anzi Soft au fost cele subliniate mai sus iar in cele câteva luni de utilizare a softului am constatat acuratetea modului de gestionare scriptica si lejeritatea utilizarii programului cunoscând doar câteva elemente de baza ale gestiunii marfurilor.

Anzi Soft, prin specialistii sai mi-a pus la dispozitie suport logistic în faza demararii proiectului, echipament tehnic (cititoare de coduri de bare, software, retea IT, formator pentru instruirea personalului, etc), consumabile (role si riboane pentru imprimante, etichete pentru cântare), perioada de gratie pentru pregatirea personalului dupa lansarea programului în cazul în care situatia o cere si asistenta periodica.

Acum am certitudinea ca datorita Anzi Soft pierderile inerente în comertul cu produse de macelarie s-au diminuat.

Recomand Anzi Soft firmelor care activeaza în domeniul comertului cu carne si produse din carne si celor care vor sa-si gestioneze capitalul spre o investitie rentabila si rapid amortizabila.

Produse Recomandate

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

Solutie fiscala omologata de ICI, conform Avizului Tehnic Nr. 83/18.12.2018, ANZI SOFT. Solutia fiscala dezvoltata 100% in Romania de catre inginerii…

Vezi detalii