Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Profesionalismul si experienta, este ceea ce caracterizeaza activitatea departamentelor de vanzari si suport tehnic ANZI SOFT

    Suntem parteneri de mai bine de un an de zile, timp in care ne-am bucurat de serviciile de calitate oferite de ANZI SOFT.
In momentul in care ne-am hotarat ca este nevoie de o schimbare care sa imbunatateasca bunul mers al activitatii desfasurate, dar si pentru a ne usura munca depusa, departamentul de vanzari ANZI SOFT a reusit sa stabileasca si sa ne ofere tot ce aveam nevoie privitor la partea de front si back office a magazinului TERMO AMBIENT. Timpul de instalare a fost unul foarte scurt, iar pretul unul atractiv si competitiv.
     Colaborarea cu departamentul suport tehnic este una foarte buna, solicitarile noastre sunt rezolvate cu promptitudine si conform cu contractul de suport tehnic incheiat.
Profesionalismul si experienta, caracterizeaza activitatea departamentelor de vanzari si suport tehnic ANZI SOFT, nu odata am fost consiliati astfel incat activitatea sa se desfasoare intr-un sens benefic companiei noastre. Pentru noi ANZI SOFT a insemnat schimbarea de care aveam nevoie si motivul pentru evolutia TERMO AMBIENT. Cu ajutorul aplicatiilor oferite de ANZI SOFT, avem o evidenta clara in ceea ce priveste intrarile si iesirile de marfa, viteza in vanzari, rapoartele zilnice.
      ANZI SOFT este primul program de gestiune instalat in cadrul magazinului nostru, pe care am invatat destul de rapid sa lucram, fiind un program accesibil pentru tot personalul, indiferent de nivelul de pregatire.

Multumim, pentru ca ne ajutati sa ne desfasuram activitatea!

Produse Recomandate

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

Solutie fiscala omologata de ICI, conform Avizului Tehnic Nr. 83/18.12.2018, ANZI SOFT. Solutia fiscala dezvoltata 100% in Romania de catre inginerii…

Vezi detalii