Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Intermarket Bucureti va recomanda sa folositi solutiile fiscale Anzi Soft

Desi aveam si foloseam un sistem e gstiune in supermarket-ul meu, din dorinta de a evolua si a dezvolta compania (impreuna cu un nou brand si anume Maia Market), acum 6 luni am fost nevoit sa-mi schimb si sistemul de gestiune deoarece cel actual nu mai putea face fata nevoilor mele. Aveam nevoie de un sistem performant, flexibil si usod de operat.

Dintre toti furnizorii de solutii de gestiune am ales 2 dintre cei mai buni si am inceput sa compar solutiile pentru a o gasi pe cea care se potriveste cel mai bine modului meu de lucru dar si perspectivelor mele de viitor.

In aceasta comparatie am tinut cont de performante, interfata, pret, competente, rapoartele oferite, stabilitate, corectitudine si promtitudinea gasiri unor solutii la cerintele mele de dezvoltare. Dupa 2 saptamani in care am participat la prezentari, demonstratii si negocieri, singuri care s-au ridicat la asteptarile mele si care mi-au dovedit aceste lucruri au fost Anzi Soft (o companie din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul retail-ului ce ofera solutii fiscale performante, complete si specializate pentru acest domeniu).

Am luat decizia de a imlementa cu ei si dupa 6 luni de intrebuintare pe partea de gestiune, vanzare, analiza a vanzarilor si dezvoltare, pot spune ca am luat decizia cea mai buna. Inca de la inceput AnziSoft a raspuns cerintelor mele, de la implementare, consiliere, promtitudinea dezvoltarilor, corectitudine fata de client, seriozitate, competente si preturi; Mi-au demonstrate ca sunt cu adevarat profesionisti si ca stapanesc domeniul in care activeaza.

Pe aceasta cale vreau sa multumesc Anzi Soft pentru acest parteneriat, pentru profesionalismul de care dau dovada, pentru tot suporul lor si pentru sustinerea proiectelor mele viitoare. Recomand Ansi Soft tuturor companiilor care vor sa-si eficientizeze activitatea, sa aiba un control puternic al activitatii si angajatilor lor, sa castige mai mult muncind mai putin si a investeasca in viitorul companiei lor.

Produse Recomandate

Pos Touchscreen Anzi Soft

Pos Touchscreen Anzi Soft

Anzi POS Opoz6000 este un POS cu design compact si consum redus. Este ideal pentru a fi folosit in restaurante, magazine de specialitate si magazine de…

Vezi detalii

POS clasic Anzi Soft

POS clasic Anzi Soft

Fata de casele de marcat clasice, predispuse pierderilor de date de vanzare in cazul unor incidente (caderi de tensiune, retea date neperformanta etc),…

Vezi detalii

PC fiscal Anzi Soft

PC fiscal Anzi Soft

Un PC fiscal este un computer prevazut cu un Kit Fiscal by Anzi Soft, compus din placa fiscala omologata de Ministerul Finantelor Publice, afisaj client…

Vezi detalii