Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Intermarket Bucureti va recomanda sa folositi solutiile fiscale Anzi Soft

Desi aveam si foloseam un sistem e gstiune in supermarket-ul meu, din dorinta de a evolua si a dezvolta compania (impreuna cu un nou brand si anume Maia Market), acum 6 luni am fost nevoit sa-mi schimb si sistemul de gestiune deoarece cel actual nu mai putea face fata nevoilor mele. Aveam nevoie de un sistem performant, flexibil si usod de operat.

Dintre toti furnizorii de solutii de gestiune am ales 2 dintre cei mai buni si am inceput sa compar solutiile pentru a o gasi pe cea care se potriveste cel mai bine modului meu de lucru dar si perspectivelor mele de viitor.

In aceasta comparatie am tinut cont de performante, interfata, pret, competente, rapoartele oferite, stabilitate, corectitudine si promtitudinea gasiri unor solutii la cerintele mele de dezvoltare. Dupa 2 saptamani in care am participat la prezentari, demonstratii si negocieri, singuri care s-au ridicat la asteptarile mele si care mi-au dovedit aceste lucruri au fost Anzi Soft (o companie din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul retail-ului ce ofera solutii fiscale performante, complete si specializate pentru acest domeniu).

Am luat decizia de a imlementa cu ei si dupa 6 luni de intrebuintare pe partea de gestiune, vanzare, analiza a vanzarilor si dezvoltare, pot spune ca am luat decizia cea mai buna. Inca de la inceput AnziSoft a raspuns cerintelor mele, de la implementare, consiliere, promtitudinea dezvoltarilor, corectitudine fata de client, seriozitate, competente si preturi; Mi-au demonstrate ca sunt cu adevarat profesionisti si ca stapanesc domeniul in care activeaza.

Pe aceasta cale vreau sa multumesc Anzi Soft pentru acest parteneriat, pentru profesionalismul de care dau dovada, pentru tot suporul lor si pentru sustinerea proiectelor mele viitoare. Recomand Ansi Soft tuturor companiilor care vor sa-si eficientizeze activitatea, sa aiba un control puternic al activitatii si angajatilor lor, sa castige mai mult muncind mai putin si a investeasca in viitorul companiei lor.

Produse Recomandate

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

Solutie fiscala omologata de ICI, conform Avizului Tehnic Nr. 83/18.12.2018, ANZI SOFT. Solutia fiscala dezvoltata 100% in Romania de catre inginerii…

Vezi detalii