Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Gioconda SRL recomanda Anzi Soft

Inceputul anului 2012, (un nou an greu pt. comertul cu amanuntul din Romania) m-a obligat sa caut o modalitate de a-mi eficientiza activitatea, iar singrurul mod prin care pot face lucrul acesta este printr-un control mult mai strict si mai sigur al activitatii mele. Am apelat atunci la cativa furnizori de solutii de gestiune si am fost pusa in fata unei dileme: sa cumpar o solutie ieftina care nu-mi ofera nimic mai mult decat o situatie aproximativa a stocurilor si a vanzarilor sau sa investesc intr-o solutie, de calitate, cu experienta, testata in mii de puncte de vanzare, cu rapoarte detaliate pe baza carora pot lua decizii importante la nivel managerial.

Singurii care m-au ajutat in luarea unei decizii au fost Anzi Soft, ei mi-au demonstrat concret cu ce ma poate ajuta o solutia lor performanta, cat de usor se opereaza, cat de repede se implementeaza, cat de vasta este experienta lor in domeniul de retail si cat de repede se poate amortiza o astfel de investitie daca folosim sistemul la adevarata lui capacitate.

Am decis atunci sa pornesc pe noul meu drum, cu incredere, impreuna cu AnziSoft si sunt constienta ca am luat cea mai buna decizie. Dupa 3 luni de flosinta, am realizat ca trebuia sa fac pasul asta cu mult timp in urma; Am o viteza foarte mare la vanzare, am o situatie clara a intrarilor si iesirilor de marfa, am rapoarte detaliate legate de performantele angajatilor, calcule de rotatie si profitabilitate si deja simt o imbunatatire a vanzarilor si o scadere a pierderilor. Deja ma gandesc la viitor pt. ca in felul asta ma pot dezvolta fara sa muncesc mai mult si am inceput sa pun pe hartie urmatorul meu proiect alaturi de AnziSoft.

Vreau sa multumesc Anzi Soft pentru ca ne sprijina in a deveni mai buni si a castiga mai mult avand totodata si timpul necesar de a ma bucura de aceste castiguri.

Recomand Anzi Soft tuturor magazinelor indiferent de dimensiune; Faceti o investitie bazata pe experienta si performanta; Alaturi de Anzi Soft aveti garantia unei solutii stabile si a unei echipe profesioniste care face fata cu brio oricarei cerine.
 

Produse Recomandate

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

Solutie fiscala omologata de ICI, conform Avizului Tehnic Nr. 83/18.12.2018, ANZI SOFT. Solutia fiscala dezvoltata 100% in Romania de catre inginerii…

Vezi detalii