Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Geopet Prod Com SRL recomanda solutiile Anzi Soft

Anzi Soft a insemnat pentru magazinul nostru inceputul unei schimbari ce era necesara de mult timp. Am inceput prin a analiza nevoile magazinului din punct de vedere al organizarii, al gestiunii, al vitezei de lucru, al optimizarii comenzilor, al controlului banilor s.a.m.d. si am facut asta impreuna cu ei.

Nu a fost usor deloc, dar, am primit o sustinere foarte buna din partea departamentului de vanzari Anzi Soft si am reusit sa stabilim exact ce ne trebuie din punct de vedere hardware si software pentru modernizarea magazinului pe partea de vanzare si backoffice intr-un timp destul de scurt. Am primit totodata de la ei si o oferta de pret avantajoasa cu posibilitatea de a achita intr-un sistem esalonat de rate pe parcursul unui an calendaristic, ceea ce ne-a ajutat destul de mult la demararea proiectului .

Suntem deja la 7 luni de la demamararea proiectului si putem spune ca mergem din ce in ce mai bine datorita solutiei fiscale Anzi Soft . Mai avem mult de munca dar suntem pe drumul cel bun. Va recomand sa investiti in solutiile fiscale performante Anzi Soft.

 

Produse Recomandate

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

Solutie fiscala omologata de ICI, conform Avizului Tehnic Nr. 83/18.12.2018, ANZI SOFT. Solutia fiscala dezvoltata 100% in Romania de catre inginerii…

Vezi detalii