Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Cu sprijinul programului ANZI SOFT am reusit sa fim mai competitivi

   Pot spune ca de la inceputul implementarii solutiei de gestiune si ulterior dezvoltarilor solicitate, implicarea a fost totala atat din partea colegilor mei care au interactionat foarte mult cu programul instalat in magazine si sediu central, fiind cei care au sesizat si raportat nevoile noastre particulare, cat si din partea ANZI SOFT prin departamentele dezvoltare si suport tehnic ce au raspuns de cele mai multe ori foarte rapid, pozitiv de fiecare data.
    Introducerea unui astfel de program de gestiune a produs la nivelul companiei COM FORTUNA 93 multe schimbari in bine, chiar daca de ce sa nu recunosc, in foarte multe momente nervii au fost intansi la maxim de ambele parti, insa toate acestea doar in sens pozitiv.Partea cea mai buna este ca s-au gasit de fiecare data rezolvari oportune situatiilor aparute la un moment dat, ca toti cei implicati au colaborat extrem de concis si rapid, ca in fiecare zi din momentul implementarii solutiei de gestiune ANZI SOFT am reusit sa folosim si mai judicios programul instalat in reteaua de magazine a companiei.
    Trebuie sa subliniez de asemenea faptul ca o parte considerabila dintre utilizatorii programului ANZI SOFT sunt mult mai receptivi si activi la ceea ce cere si ofera softul implementat de cat erau la inceput, pentru ca: a fost teama de nou, dar si iesirea din confortul oferit de locul de munca prin lipsa raportarilor catre sef, a inexistentei controlului in general, sunt doar cateva dintre aspectele ce au sicanat la inceput. Astazi, comunicarea intre toate departamentele COM FORTUNA 93 prin prisma raportarilor transmise de programul ANZI SOFT, este una mult mai clara, mai concludenta, mai utila. Multe dintre raportari ne-au ajutat la pregatirea comenzilor si inaintarea acestora catre furnizori inainte ca acestia sa ne propuna ceva doar in folosul lor, la achizitia anumitor produse astfel incat sa evitam blocajul pe marfa greu vandabila, la analiza stocurilor si vanzarilor pe game de produse pentru anumite perioade. Eu raman in continuare un sustinator fervent a nevoii de colaborare, astfel incat sa putem dezvolta si cu sprijinul ANZI SOFT, business-ul companiei COM FORTUNA 93.

Produse Recomandate

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

Solutie fiscala omologata de ICI, conform Avizului Tehnic Nr. 83/18.12.2018, ANZI SOFT. Solutia fiscala dezvoltata 100% in Romania de catre inginerii…

Vezi detalii