Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Cu solutiile AnziSoft am un control mai bun al stocurilor si angajatilor

   Compania Marvan gestioneaza patru magazine alimentare, 2 cu autoservire si unul cu servire la tejghea, situate in orasele Filipestii de Padure si Baicoi. Sunt magazine de proximitate cu suprafete mai mari de 100 mp, cu 5 POS-uri si un depozit, toate gestionate centralizat. Chiar daca investitiile in retailul local nu sunt mari, concurenta este in crestere, mai ales la nivel de pret. Acest aspect a determinat conducerea companiei sa investeasca intr-un sistem informatizat pentru a creste eficienta afacerii.

"Folosind aplicatiile marca AnziSoft am o imagine unitara asupra stocurilor si vanzarilor zilnice din fiecare magazin, ceea ce imi aduce si un control foarte bun al preturilor si activitatilor angajatilor din fiecare magazin. Pentru mine, controlul angajatilor este un aspect foarte important, iar sistemul raspunde acestor cerinte. Un alt aspect important este gestiunea centralizata prin care am redus considerabil numarul deplasarilor intre cele doua orase, mai ales ca avem si un depozit central de unde se face aprovizitionarea si care inseamna o economie de timp si bani. Dupa doar cateva luni de la achizitionarea sistemului informatizat Anzi Soft, am inregistrat o crestere a rulajului si implicit a cifrei de afaceri, aspecte care se vor reflecta in mod evident asupra profitului.

Când am facut analiza pentru achizitia unui sistem informatizat, solutia propusa de Anzisoft nu a fost nici cea mai scumpa nici cea mai ieftina, insa echipa de consultanti si tehnicieni mi-au lasat o buna impresie. Au fost hotarati si mai seriosi decât concurentii si au stiu sa-si vânda produsul. Sunt convins ca magazinele Marvan vor avea o dezvoltare mai rapida alaturi de AnziSoft."

Produse Recomandate

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

Solutie fiscala omologata de ICI, conform Avizului Tehnic Nr. 83/18.12.2018, ANZI SOFT. Solutia fiscala dezvoltata 100% in Romania de catre inginerii…

Vezi detalii