Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Conceptul “Mega Discount” a prins viata cu sustinere Anzi Soft

Proiectul supermarket-ului Doldora Mega Market a fost gandit inca din stadiu incipient ca un concept bazat pe “ Mega Discount”, pe oferte promotionale, pe atragerea clientilor catre produse de foarte buna calitate si la preturi imbatabile. 

Odata finalizat acest concept am fost pusi in fata altei probleme si anume identificarea unei solutii fiscale computerizate care sa indeplineasca in opinia noastra mai multe obiective: sa fie stabila si robusta din punctul de vedere al stocarii si procesarii informatiilor de vanzare, sa ofere rapoarte de stocuri si miscari marfa care sa ne ajute la emiterea de comenzi catre furnizori, sa putem avea o evidenta clara si control vis a vis de clientii supermarketului si a ofertelor pe care intentionam sa le implementam si promovam.

In concluzie, aveam nevoie de o solutie software deosebit de flexibila si usor de manageriat. Am avut la dispozitie mai multe variante de solutii sofware insa numai  ANZI SOFT a raspuns cerintelor si exigentelor noastre.
 
Aplicatia ANZI SOFT ne-a oferit posibilitatea de optimizare a stocurilor tinand cont de tendintele cumparatorilor, sa nu avem in magazin marfuri greu vandabile, sa lansam comenzi catre furnizori bazandu-ne doar pe vanzarile efective, de asemenea sa realizam nenumarate promotii si oferte speciale.

Deloc de neglijat si extrem de important pentru compania pe care o conduc este faptul ca programele ANZI SOFT ofera o multitudine de rapoarte ce pot fi generate atat de modulul de “Gestiune” cat mai ales de cel de “Analiza vanzari”. Cu ajutorul celor doua module putem avea o imagine de ansamblu si un control strict asupra activitatii intregului business acestea generand beneficii considerabile in contul societatii. In cele aproximativ opt luni de activitate ANZI SOFT  a raspuns cu promtitudine solicitarilor privind dezvoltarea pe linie software, a acordat suport tehnic la implementarea solutiei fiscale computerizate si nu numai.

Pot spune fara sa gresesc ca avem un parteneriat bazat pe respect, incredere si profesionalism.

 

Produse Recomandate

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

Solutie fiscala omologata de ICI, conform Avizului Tehnic Nr. 83/18.12.2018, ANZI SOFT. Solutia fiscala dezvoltata 100% in Romania de catre inginerii…

Vezi detalii