Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Anzi Soft este partenerul care m-a sustinut si care mi-a oferit o solutie profesionala de management

Pentru ca detineam un spatiu comercial pe care intentionam sa-l aduc la standarde mult mai inalte decat tot ceea ce exista in orasul Gaesti,  in primavara anului 2011 am aplicat la “Programul Operational Sectorial – Cresterea Competitivitatii Economice 2007 – 2013”.

In vederea realizarii proiectului aveam nevoie de foarte multe informatii tehnice si profesionale pe care nu puteam sa le obtin decat de la o societate  dezvoltatoare  de  tehnologii software&hardware si acea companie a fost Anzi Soft.

Pe langa oferta  deosebit de atractiva pe care urmam sa o depun agentiei de resort,  am avut nevoie si  de un  referat privitor la implementarea  “Planului de Afaceri” pe care l-am putut obtine tot cu concursul echipei de profesionisti ai  firmei  Anzi Soft, intr-un cuvant, am beneficiat de intregul suport al acestei companii.

Solutia achizitionata este una cat se poate de profesionala,  imi confera un control deosebit asupra tuturor vanzarilor de pe o zi sau pentru o anumita perioada, am evidenta stocurilor si a miscarilor de marfa,  pot genera comenzi la furnizori pe baza vanzarilor medii zilnice sau in functie de un stoc minim si maxim (si nu dupa bunul plac al agentului de vanzari), pot realiza o serie de oferte promotionale care sa-mi aduca beneficii in bani,  dar si clienti mai multi in magazin. 

Colaborarea si suportul acordat de Anzi Soft au fost in totdeauna pertinente si profesionale.

Produse Recomandate

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

POS R314 Retail ANZI SOFT, omologat in 18 decembrie 2018

Solutie fiscala omologata de ICI, conform Avizului Tehnic Nr. 83/18.12.2018, ANZI SOFT. Solutia fiscala dezvoltata 100% in Romania de catre inginerii…

Vezi detalii