https://www.high-endrolex.com/30
Sistem fiscal ANZI SOFT, conform OUG 28/1999
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

SISTEM FISCAL ANZI SOFT, CONFORM OUG 28/1999

SISTEM FISCAL ANZI SOFT, CONFORM OUG 28/1999

SISTEM FISCAL ANZI SOFT, CONFORM OUG 28/1999      Odata cu publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei a HG nr. 804 privind modificarea si completarea Normelor de aplicare a OUG 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat fiscale, vom pune la dispozitia pietei de retail un echipament fiscal extrem de performant si fiabil dezvoltat 100% de compania ANZI SOFT SRL, echipament ce va raspunde tuturor exigentelor atat din punct de vedere tehnic, cat si al pretului si, nu in ultimul rand conform cu noile cerinte legislative.
 
      ANZI SOFT, demonstreaza si de aceasta data, ca reprezinta partenerul ideal al afacerii dvs atat in ceea ce priveste implementarea unei solutii computerizate de vanzare si gestiune ce are acoperire la nivel national, cat si din punctul de vedere al echiparii cu un sistem fiscal deosebit si unic. Spre deosebire de alti dezvoltatori de solutii de gestiune, ANZI SOFT poate sa transfere documentele de contabilitate primara catre orice program aflat in sfera financiara (program de contabilitate, sau solutie ERP), poate dezvolta orice functionalitate sau raport la cererea expresa a partenerului.
 
         Infiintata in 1991 cu capital integral romanesc, firma Anzi Soft este specializata in furnizarea de solutii fiscale performante pentru magazine. Incepand din anul 1995 s-a inceput dezvoltarea si livrarea catre magazine a primelor solutii informatice dedicate activitatii de comert cu amanuntul. Odata cu schimbarea legislatiei fiscale, in anul 1999, prin aplicarea O.G. 28, a devenit obligatorie dotarea magazinelor cu Aparate de Marcat Electronice Fiscale. In spiritul acestei legi, si pentru a onora promisiunile facute clientilor traditionali, firma Anzi Soft a dezvoltat un modul fiscal propriu, in concordanta cu respectarea legislatiei in vigoare, devenind astfel, primul producator roman de module fiscale, omologat de catre comisia de specialitate in februarie 2000. 
 

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info





https://www.high-endrolex.com/30